Sagt om Grandini

I mitt arbete har jag förmånen att få jobba med en mängd fantastiska människor och företag. Att få ta del av de här personernas tankar, idéer och kreativitet har inte bara gynnat våra gemensamma projekt utan har också varit utvecklande för mig som människa. Några av mina uppdragsgivare har valt att uttala sig här.

”Tina är en ovärderlig resurs som jag anlitat vid ett flertal tillfällen för både produktion av IBS-koncernens årsredovisning och för olika informationsprojekt. Jag har vid ett flertal tillfällen försökt att övertala henne att acceptera en fast tjänst och arbeta med global information på IBS, men tyvärr utan framgång. Men jag kan förstå att hon vill fortsätta sin framgångsrika karriär med Grandini! Tina är noggrann, pålitlig och en fantastiskt duktig skribent som har förmågan att sätta sig in i verksamheten – även i en så komplex bransch som affärssystem. Hon är dessutom väldigt trevlig som person, vilket gör att det är en fröjd att jobba med henne. Jag rekommenderar henne varmt!”
Camilla Moore, Informationschef på IBS AB

”Samarbetet med Tina som redaktör för mina böcker har betytt mycket för mig. Hon har alltid visat ett fantastiskt engagemang i alla utvecklingssteg av böckerna – från att hitta rätt struktur och layout för varje bok, korrigering av texten till kreativa marknadsföringsidéer. Tina har en fantastisk förmåga att hitta klockrena formuleringar även för komplexa sammanhang och ger sig aldrig i sökandet efter den bästa lösningen. Jag uppskattar hennes ärlighet i alla samtal och använder henne gärna som bollplank för nya idéer.”
Jana Söderberg, författare, föreläsare och coach

Jag anlitade Tina för PR och marknadsföring runt min konstutställning våren 2007. Hon skickade ut information och förmedlade intervjuer som resulterade i god spridning och utställningen fick hundratals besökare. Allt flöt på bra. Tina är mycket trevlig och sympatisk att samarbeta med och det går snabbt att få saker gjorda. Jag är mycket nöjd med hennes insats.
Sanna Ehdin, författare och konstnär

”Både under min tid som varumärkeschef på telekombolaget 3 och som egen företagare har jag haft förmånen att lära känna Tina och hennes unika projektledarförmåga. Tina arbetar som projektledare både brett och djupt. Hon är engagerad, har förmåga att se sammanhang och helheter och utvärderar således en mångfald av möjligheter för att nå uppsatta mål. Ingenting är omöjligt och deadlines är till för att hålla. Hennes breda kompetens inom kommunikationsområdet borgar dessutom för god kvalitet och goda relationer i projektgruppen. Hon besitter en kombination av generalistens förmågor och den erfarnes kunskap. Ett projekt är i trygga händer när det drivs av Tina.”
Anne Liljeroth, fd varumärkeschef 3, i dag coach och varumärkesstrateg i eget bolag

”Tina tog starkt ledarskap över att forma vår positionering och vårt marknadsbudskap, och tog fram material för att stödja detta i flera kanaler och medier. Vi fick väldigt bra feedback från marknaden på vår ”look” och har sedan dess vunnit en mängd branschpriser för vårt erbjudande.”
Sven Hålling, vd Terraplay

”Tina är en duktig och drivande skribent som kan ta sig an projekt av vitt skilda slag och göra det bra – en sådan person som är oslagbar att ha i sitt nätverk.”
Anna Johansson, Lyckodraken Kommunikation

”Kristina skriver tydligt och varmt på ett sätt som vi alla kan känna igen oss i.
Ett proffs uti fingerspetsarna helt enkelt.”

Ewa Söderström-Skiöldebrand, GI Viktkoll