Referensböcker

Sluta jämföra Jana Söderberg: Sluta jämföra dig med andra
Jana Söderbergs andra bok Sluta jämföra dig med andra. Våga vara dig själv, är en bok om självkänsla. Den handlar om hur man förhåller sig till sig själv och till andra människor, om gränssättning och om eftertanke, acceptans och inspiration. Kristina Grandin har varit redaktör även för denna bok.
Superbrands 2006 Superbrands 2006
Superbrands Sverige utser landets starkaste varumärken och presenterar dem Ã¥rligen i boken Superbrands. Boken skildrar de utvalda företagens verksamhet och framför allt det framgÃ¥ngsrika arbete, som lett till att de har blivit utnämnda till Superbrands. Kristina Grandin har varit redaktör för Superbrands 2006 – Ett urval av Sveriges starkaste konsumentvarumärken.
Superbrands 2005 Superbrands 2005
Kristina Grandin har även varit medarbetare till boken Superbrands 2005 – Ett urval av Sveriges starkaste B2B-varumärken.
Våga Vara Jana Söderberg: Våga Vara
Jana Söderberg är en uppskattad föreläsare, samtalsterapeut och författare. Hon har skrivit boken Våga Vara, som utgår från hennes metodik om hur vi kan hjälpa våra barn till en starkare självkänsla. Kristina Grandin har varit redaktör för boken.