Referensuppdrag

Det är både en förmån och väldigt roligt att få jobba med varierande uppdrag. Grandini erbjuder ett brett spektra av tjänster, från kommunikationsstrategier och marknadsplaner till pressmeddelande och nyhetsartiklar. Här ett axplock av mina uppdrag.

GI Viktkoll
GI Viktkoll är Sveriges ledande vikt- och hälsotjänst på nätet. På sajten lär du dig allt om GI-metoden och tar del av läsvärda artiklar om motion, medicin och kost.
Kristina Grandin är sedan 2005 frilansmedarbetare på GI viktkolls redaktion.
www.giviktkoll.se

Jana Söderberg/Våga Vara
Jana Söderberg är en uppskattad föreläsare, samtalsterapeut och författare. Hon har bland annat skrivit boken Våga Vara , som utgår från hennes metodik om hur vi kan hjälpa våra barn till en starkare självkänsla. Samarbetet med Jana är en ständig källa till inspiration och eftertanke och har bland annat omfattat:
Redaktör för boken ”Våga Vara – en handbok för att visa barn vägen till bättre självkänsla”.
Redaktör för Janas andra bok “Sluta jämföra dig med andra”, en bok om att våga vara sig själv.
Copytexter för hemsidan www.janasoderberg.se.
Pressmeddelanden.
www.janasoderberg.se

Superbrands
Superbrands Sverige utser landets starkaste varumärken och presenterar dem årligen i boken Superbrands. Boken skildrar de utvalda företagens verksamhet och framför allt det framgångsrika arbete, som lett till att de har blivit utnämnda till Superbrands.
Kristina Grandin har varit redaktör för ”Superbrands 2006 – Ett urval av Sveriges starkaste konsumentvarumärken” och medarbetare till boken ”Superbrands 2005 – Ett urval av Sveriges starkaste B2B-varumärken”.

Terraplay
Terraplay är en ledande leverantör av servrar för mobila spel och driver spel-communities för mobiloperatörer och spelförlag runtom i Europa och Asien. Grandinis uppdrag omfattade:
Framtagande av kommunikationsplattform, strategi och marknadsplan.
Framtagande av prisbelönt lanseringskampanj. Utsedd till ”Best multimedia campaign 2006”
av E3, ett europeiskt byrånätverk.
Medarbetarundersökning.
Planering och genomförande av internationella mässor.
Pressmeddelanden och webbtexter.
www.terraplay.com

Ungt Entreprenörskap i Stockholmsregionen
Projektet Ungt Entreprenörskap i Stockholmsregionen arbetar med att sprida och integrera kunskap, kompetens och engagemang för frågan om entreprenörskap i skolan samt öka samarbetet mellan skola och arbetsliv i regionen. För att avrapportera verksamheten 2006/2007 och för att inspirera till vidare arbete med entreprenörskap i skolan producerades ett inspirationsmagasin och en DN-bilaga med tema ”Entreprenör – en som gör”.
Grandini har tillsammans med AL Kommunikation arbetat med dessa två tidskrifter från idéstadiet till färdig produkt, vilket har innefattat intervjuer, artiklar, projektledning m.m.
www.uestockholm.se